/ home / over deze site / werkgevers / opleidingen: de mogelijkheden  

Terug

verkleinen vergroten

Leerwerkloket: loopbaanadvies en scholingsvragen


In heel Nederland bestaan regionale leerwerkloketten. Zij kunnen werkgevers, werknemers en werkzoekenden helpen bij vragen over scholing, loopbaanadvies en EVC-procedures.

Loopt u met vragen rond over scholing en loopbaanadvies voor uw werknemers dan kan u terecht op verschillende plekken. Werkt u in een branche met een O&O-fonds dan is de O&O-adviseur het eerste aanspreekpunt. Die adviseert niet alleen bij het vinden van de passende opleiding, maar helpt ook het gekozen scholingstraject in gang te zetten. In een branche zonder O&O-fonds kan u voor een soortgelijk persoonlijk advies sinds 2006 terecht bij een van de regionale leerwerkloketten.

Wat is het leerwerkloket?
Het leerwerkloket is een centrale plaats waar alle informatie in de regio over loopbaan, scholing en het combineren van leren en werken te vinden is. Net als de O&O-adviseur geeft de adviseur van het leerwerkloket advies over scholingsmogelijkheden. Ook helpt hij mee het scholingstraject te starten dat het beste bij uw wensen en mogelijkheden past. Op een locatie bij u in de buurt of zelfs binnen het eigen bedrijf.

Heeft u bijvoorbeeld een van de volgende vragen, loop dan eens binnen bij een leerwerkloket bij u in de buurt:
  • Hoe school ik mijn werknemers?
  • Welke capaciteiten bezitten mijn werknemers?
  • Waar vind ik de juiste opleiding?
  • Hoe start ik een EVC-procedure?
Het leerwerkloket is zonder afspraak toegankelijk voor iedereen: voor werkgevers, werknemers en werkzoekenden - en voor alle opleidingsrichtingen. Vind een leerwerkloket bij u in de buurt op deze lijst. In de loop van 2007 openen nog meer leerwerkloketten de deuren. Ook bij u in de regio!

 

Deze site voor:

Jongeren
Volwassenen

Meer:

Partners