/ home / activiteiten agenda  

Activiteiten agenda

verkleinen vergroten
« augustus '19 | september '19 | oktober '19 »  
De volgende open dagen zijn gevonden in de maand: 'september 2019'. Er zijn geen beurzen gepland deze maand.

 
= Open dagen
 
= Opleidingsbeurzen
 
= Beroepsbeurzen 

Datum

Instelling

Titel

Plaats

 
 
20 september TAT Beroepsopleidingen Werken als stewardess op de grond of in de lucht? Meld je dan nu aan voor de open dag op 20 september 2019. Schiphol  
 
24 september TAT Beroepsopleidingen Open dag Travel Consultant. Ook werken als reisadviseur? Schiphol  
 
26 september TAT Beroepsopleidingen Donderdag 26 september open dag opleiding tot Stewardess. Zowel de grond als in de lucht. IATA Top performing Authorized Training Center Europe! Schiphol  
Wil je ook stewardess/steward worden? Als stewardess/steward/flight attendant/cabin attendant werk je in een vliegtuig. Je vliegt regelmatig de wereld over.

De hele wereld over vliegen, verschillende stranden en steden bezoeken. Natuurlijk ben je behulpzaam en vriendelijk. Je staat graag klaar voor de passagiers. Je geeft service op hoog niveau. Als steward(ess) werk je onregelmatig en geen dag is hetzelfde!

Wil je liever op de grond werken? Dan check je in of je helpt het vliegtuig vertrekken aan de gate. Er zijn veel verschillende functies op de grond. Als grondsteward of grondstewardess werk je in een dynamische omgeving. Je ontmoet veel verschillende culturen. Je bent de spil van het bedrijf.

In de functie van supervisor ben je werkzaam op een luchthaven, bij een luchtvaartmaatschappij of een toeristisch bedrijf. Je stuurt je team aan en neemt snel beslissingen. Je durft leiding te nemen maar bent ook een échte teamplayer. De management opleiding van TAT leidt jou op tot leidinggevende binnen de luchtvaartbranche.

Zijn deze beroepen iets voor jou?

Laat je opleiden door de internationale organisatie voor de luchtvaart. Alle luchtvaartmaatschappijen en toeristische bedrijven erkennen de IATA opleidingen, certificaten en diploma's.
Je krijgt les op de luchthaven Schiphol.
Aanname vanaf MBO-4/Havo/MBO-3.

Wereldwijd erkende opleiding! 292 aangesloten luchtvaartmaatschappijen
Informatiesessies zijn alleen te bezoeken op uitnodiging van IATA/TAT. Meld je dus aan via onze website.
 
27 september Hogeschool Tio Proefstudeerdag Tio Amsterdam Amsterdam  
 
27 september TAT Beroepsopleidingen Werken als stewardess op de grond of in de lucht? Meld je dan nu aan voor de open dag op 27 september 2019. Schiphol