|
Cursus "Training haccp (hazard analysis and critical control points)" aanROC Midden Nederland
Beschrijving cursus
Voor iedereen die werkzaam is in een horecabedrijf is veiligheid omtrent het eten en drinken van de gasten belangrijk. Hoe je hiervoor zorgt, staat beschreven in de Hygiënecode (HACCP) voor de horeca. Een horecabedrijf dat voldoet aan alle regels van deze code, voldoet aan de Europese wetgeving. De Keuringsdienst van Waren controleert of een bedrijf volgens de nieuwe hygiënecode werkt. De Lees verder »
Gewenste voorkennis
Voor deze training gelden geen toelatingseisen.
|
|
Informatie
Niveau |
|
Doelgroep |
|
Afronding |
|
Vorm |
|
Duur
De training duurt circa 1 tot 1,5 uur
Kosten
Opleidingskosten
De kosten voor de training zijn € 95,- per deelnemer.
Over ROC Midden Nederland
ROC Midden Nederland in het kort
ROC Midden Nederland is de onderwijsinstelling voor beroepsonderwijs en educatie die ontstaan is na het samengaan van ROC Utrecht, ROC de Amerlanden en Gildevaart. ROC Midden Nederland telt ruim 28000 deelnemers en 2600 medewerkers en met een zeer breed aanbod in mbo-onderwijs, werkend leren, educatie, bedrijfsopleidingen, en reïntegratie en preventie zijn wij Lees verder »
Bezoekadres: |
Brandenburchdreef 20 3502 GB Utrecht |
Postadres: |
Postbus 3065 3502 GB Utrecht |
Info over opleidingsinstituut
|
|
Meer resultaten:
Gevonden in andere categorieën:
|
|
|