Opleiding & Beroep - Opleidingen - Kleur- en interieuradviseur

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Kleur- en interieuradviseur

Beschrijving opleiding

Als Middenkaderfunctionaris afbouw en onderhoud kleur- en interieuradviseur ben je werkzaam in de schilders- en onderhoudsbedrijfstak. Je voert je werkzaamheden uit voor diverse opdrachtgevers ten aanzien van de kleur en inrichting van woon- en werkruimtes, zowel binnen als buiten. Je werkt veelal in loondienst, maar je kunt ook als zelfstandig ondernemer of freelancer werkzaam zijn. Als Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens de opleiding leer je alles op het gebied van kleur en interieur. Je leert welke kleuren goed op elkaar aansluiten, hoe je ruimtes efficiënt en mooi kan inrichten en welke materialen er zijn. Je kunt vakken verwachten zoals: styling, stijlleer, kleurleer en vormgeving. Daarnaast is het ook belangrijk dat je jezelf en je dienst kan verkopen bij de mensen. Je leert hierover bij het vak Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je hebt een goed gevoel voor mode en je bent altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van styling en interieur. Je durft out of the box te denken en een stapje verder te gaan. Je kunt goed adviseren en jezelf inleven in je klant.

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals reiskosten, boekenkosten, etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd BOL: Voor het studiejaar 2019/2020 (start 1 september) is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.168,- Neem voor Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 3-4
  Vormen BBL
  Branches Afbouw, Schilderwerkzaamheden

Instroom / toelatingseisen

Tot het MBO word je toegelaten als je reeds enkele jaren voortgezet onderwijs hebt gehad, meestal een VMBO-opleiding of enkele jaren HAVO of VWO.
Voor deze niveau 4 (Specialisten/Middenkaderopleiding) heb je minimaal een VMBO-diploma (Kaderberoepsgerichte Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Nimeto Utrecht
Controle code*: a0b49Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Nimeto Utrecht