Opleiding & Beroep - Opleidingen - Schipper rondvaartboot beperkt vaargebied

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Schipper rondvaartboot beperkt vaargebied

Beschrijving opleiding

Als Schipper Rondvaartboot Beperkt Vaargebied werk je bij een rederij en vaar je op een rondvaartboot. Met je schip met passagiers vaar je rondvaarten of dagtochten. Als Schipper Rondvaartboot Beperkt Vaargebied vaar je zelfstandig op vaste of wisselende routes en let daarbij scherp op de tijd. Soms vaar je samen met een bemanningslid. Je bent als Schipper Rondvaartboot Beperkt Vaargebied de Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens de opleiding schipper rondvaartboot beperkt vaargebied leer je vaste en wisselende rondvaartroutes en de geleerde vaarregels toe te passen. Je leert samenwerken en het verbeteren van je communicatievaardigheden. Jij hebt de leiding, je leert daarom levensreddend behandelen en het verhelpen van noodgevallen. Je begeleidt passagiers, verstrekt informatie over de route en de mogelijkheden, Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je bent een echte leider en houd van een uitdaging. Je neemt je verantwoordelijkheid en bent een echte doorzetter! Je bent flexibel, stressbestendig, oplossingsgericht en communicatief vaardig!

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. - Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2021/2022 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 608,-. Neem voor mogelijkheden m.b.t. studiefinanciering contact op met Lees verder »

Vervolgopleidingen

Schipper binnenvaart

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 2
  Vormen BBL
  Branches Logistiek, Transport

Instroom / toelatingseisen

Een mbo-opleiding op niveau 2 heet een basisberoepsopleiding. Wil je bijvoorbeeld verkoper of medewerker financiële administratie worden? Dan kan je terecht bij een basisberoepsopleiding op niveau 2. De toelatingseisen voor dit niveau mbo-studies zijn Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): ROC Nova College
Controle code*: a95f2Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

ROC Nova College

Beroepen bij deze opleiding:

Schipper rondvaartboot beperkt vaargebied