Opleiding & Beroep - Opleidingen - Human Resource Management (Personeel & Arbeid)

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Human Resource Management (Personeel & Arbeid)

Beschrijving opleiding

Als je voor Human Resource Management (Personeel & Arbeid) kiest, dan werk je graag met mensen en heb je speciale interesse in allerlei vraagstukken rondom cao-afspraken, reorganisaties, fusies en overnames van bedrijven. Je schrikt er bovendien niet voor terug om 'zware gesprekken' te voeren in het geval van ziekte en ontslag en bemiddeling van werkzoekenden.

Opleidingsinhoud

De vierjarige bacheloropleiding Human Resource Management (Personeel & Arbeid) bereidt je voor op het begeleiden van werknemers bij het functioneren binnen een organisatie. Ook ondersteun je werkgevers bij het werven, behouden en ontslaan van werknemers. Tijdens je studie leer je hoe je mens en werk bij elkaar kunt brengen en organisatiedoelstellingen kunt vertalen naar persoonlijke kwaliteiten. Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je moet oog hebben voor de doelstellingen van de organisatie, maar ook voor de mensen die daar deel van uitmaken. Het werk van een HRM'er vergt betrokkenheid, inzet en durf. Je gaat met mensen om in een omgeving waar resultaten moeten worden geboekt. Tegelijkertijd wil je een volwaardig gesprekspartner zijn voor het management. Zie jij jezelf hierin? Dan is de opleiding Personeel en Arbeid echt Lees verder »

Opleidingskosten

In het hoger onderwijs moet je collegegeld betalen aan de hogeschool of universiteit. Bij een hoger onderwijsinstelling die door de overheid gefinancierd wordt, is het collegegeld voor bepaalde groepen vastgesteld. Voltijdse opleiding: Voor het studiejaar 2012-2013 (start 1 september) is het wettelijke collegegeld vastgesteld Deeltijd of duale opleiding: Volg je een deeltijd of duale Lees verder »

Informatie

  Niveau HBO
  Duur 4
  Vormen Deeltijd
  Branches Juridisch & Recht, Management & Org., Personeel & Org.

Instroom / toelatingseisen

Havo met profiel: NT, NG, EM, CM
Vwo met profiel: NT, NG, EM, CM
Let op: sommige hogescholen vragen afwijkende of aanvullende toelatingseisen; laat je hierover informeren bij de hogeschool van jouw keuze.

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Avans Hogeschool
Controle code*: 3d6ebTyp de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Avans Hogeschool