Opleiding & Beroep - Opleidingen - Schoonheidsspecialist (3)

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Schoonheidsspecialist (3)

Beschrijving opleiding

De schoonheidsspecialist voert - doorgaans in een eenpersoonspraktijk taken uit die betrekking hebben op: - het uitvoeren van een analyse en op basis daarvan het opstellen van een behandelingsplan voor schoonheidsverzorging van vrouwen en mannen. - het uitvoeren van vaktechnische werkzaamheden gericht op de behandeling en verzorging van gelaat en lichaam en de kosmetische verzorging van handen Lees verder »

Opleidingsinhoud

De volgende deelkwalificaties moet je halen voor je diploma: Verplicht: - analyse en behandelingsplan opstellen schoonheidsverzorging - gelaatsbehandeling - hygiene, arbo en milieu - kosmetische hand-, nagel- en voetverzorging - kwaliteitszorg - lichaamsbehandeling - maatschappelijk culturele vorming 2 - maatschappelijke culturele vorming 1 - sociale communicatie en commerciële Lees verder »

Ervaringsverhaal

Vraag 1 door Tanya: Hallo Marcus, waar werk jij eigenlijk? Ik werk in de Bijenkorf voor het cosmeticamerk M.A.C. Vraag 2 door Mandy: Geef eens jouw top-5 van super-beautytips! (Dus stel dat je iemand die dus echt lelijk is moet mooimaken. Wat doe je dan ZE-KER?) Om eerlijk te zijn geef ik meestal het advies om geen of zo min mogelijk make-up te gebruiken...Als je iets hebt wat minder Lees verder »

Meer ervaringen:
Ervaringen van Marcus
Ervaringen van Katinka

Wat wordt er van je verwacht

Iemand die er goed uitziet, voelt zich vaak ook goed. Als schoonheidsspecialist moet je daarom niet alleen je vak verstaan, maar ook goed met mensen kunnen omgaan en hen het gevoel geven dat ze in goede handen bij je zijn. Ze geven zich immers letterlijk een beetje 'bloot' en door je behandeling kun je hen weer uitgerust en vol zelfvertrouwen zien vertrekken. Je moet zeer hygiënisch werken. Als Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 3
  Vormen BOL, BBL
  Branches Uiterlijke verzorging

Instroom / toelatingseisen

Tot het MBO word je toegelaten als je reeds enkele jaren voortgezet onderwijs hebt gehad, meestal een VMBO-opleiding of enkele jaren HAVO of VWO.

Voor deze niveau 3 (Vakopleiding) heb je minimaal een VMBO-diploma (Kaderberoepsgerichteleerweg, Gemengde Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Opleidings Instituut Thomas
Controle code*: d68edTyp de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Opleidings Instituut Thomas