Opleiding & Beroep - Opleidingen - Master Applied Nanotechnology

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Master Applied Nanotechnology

Beschrijving opleiding

De kenmerken van de opleiding Master Applied Nanotechnology zijn: ontwerpen en ontwikkelen van innoverende producten en applicaties in nanotechnologie. Hiermee is deze masteropleiding uniek in Nederland. Nanotechnologie, ontwerpen, problemen oplossen voor uiteenlopende doelgroepen, hightech skills en multidisciplinaire kennis lopen als een rode draad door de opleiding. Het leren werken op het Lees verder »

Opleidingsinhoud

Je maakt in de opleiding altijd gebruik van de laatste internationale kennis en literatuur. Zowel het onderwijsmateriaal als de voertaal zijn in het Engels. Er is in de master Applied Nanotechnology een nauwe samenwerking tussen Saxion en de Universiteit Twente (UT). Tijdens de studie wordt gebruik gemaakt van de lab faciliteiten van Saxion in de High Tech Factory, maar ook van uitstekende Lees verder »

Opleidingskosten

In het hoger onderwijs moet je collegegeld betalen aan de hogeschool of universiteit die door de overheid gefinancierd wordt. Bij een hoger onderwijsinstelling die door de overheid gefinancierd wordt, is het collegegeld voor bepaalde groepen vastgesteld. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijdse Lees verder »

Informatie

  Niveau HBO
  Duur 2 jaar
  Vormen Voltijd
  Branches Laboratoriumtechniek

Instroom / toelatingseisen

Je bent toelaatbaar met het bachelordiploma van een van de volgende opleidingen: Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek, Chemie, Chemische Technologie, Technische Natuurkunde, Elektrotechniek, Mechatronica, Forensisch Onderzoek, Industrieel Product Lees verder »

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Saxion
Controle code*: 7146aTyp de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Saxion