Opleiding & Beroep - Opleidingen - Monteur elektrotechnische systemen

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Monteur elektrotechnische systemen

Beschrijving opleiding

Een monteur elektrotechnische systemen werkt vaak op plaatsen waar in werkplaatsen of op de plek waar iets aan de hand is. Je gaat meestal zelfstandig aan de slag om iets te repareren of om te kijken wat het probleem is. Het is bijvoorbeeld de taak van een monteur elektrotechnische systemen dingen te monteren en aan elkaar koppelen die met elektrotechniek te maken hebben. Dit is een breed Lees verder »

Opleidingsinhoud

Natuurlijk leer je veel over elektrotechniek, maar je krijgt ook rekenen, Nederlands en algemene vorming. Tijdens je opleiding monteur elektrotechnische systemen volg je veel praktijklessen. Je leert alles over elektrotechnische (eind)producten en hoe je ze installeert en test. Hetzelfde geldt uiteraard voor elektrotechnische systemen.

Wat wordt er van je verwacht

Een goede monteur elektrotechnische systemen is creatief, maar werkt heel precies! Werken in de techniek betekent dat je heel nauwkeurig moet zijn. Verder kun je uitstekend zelfstandig werken en heb je een vlotte babbel. Van een monteur elektrotechnische systemen wordt verwacht dat je goed met klanten kunt omgaan. Je bent iemand die het hoofd koel kan houden. Bij technische problemen én als Lees verder »

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. - Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2021/2022 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 608,-. Neem voor mogelijkheden m.b.t. studiefinanciering contact op met DUO. Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur
  Vormen BOL, BBL
  Branches Elektrotechniek

Instroom / toelatingseisen

Een mbo-opleiding op niveau 2 heet een basisberoepsopleiding. Wil je bijvoorbeeld verkoper of medewerker financiële administratie worden? Dan kan je terecht bij een basisberoepsopleiding op niveau 2. De toelatingseisen voor dit niveau mbo-studies zijn Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Graafschap College
ROC Friese Poort
Drenthe College
Da Vinci College
ROC van Twente
Summa College
Regio College
Controle code*: f909bTyp de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk