Opleiding & Beroep - Opleidingen - Secretariële beroepen

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Secretariële beroepen

Beschrijving opleiding

Zonder een goede secretariële ondersteuning wordt het voor een bedrijf moeilijker om alle werkzaamheden efficiënt en naar tevredenheid van de klant uit te voeren. Een goede secretaresse (m/v) of managementassistent beheert onder andere de agenda en zorgt ervoor dat bijvoorbeeld management en directie het administratieve deel van hun functie met een gerust hart kunnen overlaten aan de Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens de opleiding Secretariële beroepen komen de diverse vaardigheden aan de orde die jou als secretaresse goed van pas zullen komen, waaronder communicatie en planning (informatiemanagement). Er zijn mogelijkheden om je kennis uit te breiden en je te bekwamen voor een functie als managementassistent/directiesecretaresse.

Wat wordt er van je verwacht

Omdat je de spil bent van veel bedrijfsprocessen, is het belangrijk dat je je aanpast aan je werkgever en echt een onderdeel wordt van de organisatie. Daar hoort bij dat je de context en processen van het bedrijf goed begrijpt. Deze kennis vertaal je in een projectmatige denk- en werkwijze. Je houdt het overzicht op je eigen, uitgebreide takenpakket en weet precies wat er op dat moment prioriteit Lees verder »

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. - Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2021/2022 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 608,-. Neem voor mogelijkheden m.b.t. studiefinanciering contact op met Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur
  Vormen BOL
  Branches Administratie

Instroom / toelatingseisen

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): ROC de Leijgraaf
Controle code*: 2172fTyp de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

ROC de Leijgraaf