Opleiding & Beroep - Opleidingen - Farmaceutisch Consulent

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Farmaceutisch Consulent

Beschrijving opleiding

De opleiding Farmaceutisch Consulent wordt op dit moment nog aangeboden door Saxion Next, maar gaat vanaf 1 september 2017 over naar Capabel Hogeschool in Utrecht. De apotheek heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld van een productgerichte organisatie naar een organisatie waarin de individuele zorg voor de patiënt centraal staat. Uitvoering van farmaceutische patiëntenzorg (FPZ) behoort Lees verder »

Opleidingsinhoud

4-jarige opleiding met de mogelijkheid tot het verlenen van individueel vrijstelling van de modules uit het eerste jaar (propedeuse-jaar). Gedurende de opleiding komen vijf vakgebieden* uitgebreid aan bod, die allen bijdragen aan het optimaliseren van de farmaceutische patiëntenzorg. * Medisch-farmaceutisch * Mens en communicatie * FPZ-management * Onderzoek * Praktijk Uitgezonderd Lees verder »

Opleidingskosten

In het hoger onderwijs moet je collegegeld betalen aan de hogeschool of universiteit die door de overheid gefinancierd wordt. Bij een hoger onderwijsinstelling die door de overheid gefinancierd wordt, is het collegegeld voor bepaalde groepen vastgesteld. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijdse Lees verder »

Informatie

  Niveau HBO
  Duur 4 jaar
  Vormen Deeltijd
  Branches Laboratoriumtechniek

Instroom / toelatingseisen

Ben je in het bezit van een diploma apothekersassistent op mbo-4 niveau en ben je werkzaam als apothekersassistent dan kun je je aanmelden voor de opleiding. Op basis van het diploma mbo-4 apothekersassistent kun je individueel vrijstelling krijgen voor Lees verder »

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Saxion
Controle code*: 3c9a6Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Saxion