Opleiding & Beroep - Opleidingen - Mode/maatkleding

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Mode/maatkleding

Beschrijving opleiding

Als mode/maatkleding medewerker werk je over het algemeen bij kleine bedrijven die in de mode werk verrichten. Je kan ook een zelfstandig ondernemer worden of bij een confectiebedrijf aan het werk gaan. Je kan als medewerker mode/maatkleding werk vinden bij bedrijven, ateliers die zich bezighouden met kledingreparatie, confectiemaatpakken of het passen van de kleding. Als mode/maatkleding Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens deze opleiding verdiep jij je in de wereld van mode! Je leert alles wat je moet weten over het maken, maar ook over het repareren van maatkleding. Daarnaast krijg je les in marketing en financiën. De kleding moet namelijk ook verkocht worden. De vakken Nederlands, Engels, rekenen en burgerschap horen standaard bij deze opleiding en je kunt vaak nog extra keuzedelen kiezen om je verder te Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Een medewerker mode/maatkleding zal zich bezighouden met alles op het gebied van mode en trends binnen de kledingbranche. Je zal de ontwikkelingen, die er in de modewereld zijn, vertalen naar de kledingproductie. Ook zal je, als mode/maatkleding medewerker, de patroontechnische en naaitechnische mogelijkheden voor het product onderzoeken. Je zal je ook bezighouden met de planning als Lees verder »

Opleidingskosten

Binnen het middelbaar beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2020/2021 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.202,-. Neem Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur
  Vormen BOL
  Branches Muziek, Kunst & Cultuur

Instroom / toelatingseisen

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): MBO College Hilversum (ROC van Amsterdam)
ROC van Amsterdam
Controle code*: 3b89aTyp de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk