Opleiding & Beroep - Opleidingen - Artiesten

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Artiesten

Beschrijving opleiding

Met de opleiding artiesten kun je verschillende richtingen op. Binnen de opleiding maak je een keuze als het gaat om jouw interesse en talent. Ben jij een acteur, zanger of musicalster? Bij de opleiding artiesten is er de mogelijkheid je te ontwikkelingen binnen jouw gekozen richting. Na de opleiding kun je aan de slag als actrice, zanger, musicalster of danser. Je wordt ontwikkeld tot een Lees verder »

Opleidingsinhoud

De opleiding artiesten is voor iedereen die interesse en affiniteit heeft met muziek en performen. Het biedt verschillende mogelijkheden en richtingen na de opleiding, zoals aan het werk op een podium, werken als acteur, danser of musicalperformer. Eerst zul je binnen de richting artiesten de benodigde basisvaardigheden leren die het vak vereist. Hierna ga je aan de slag in de door jou gekozen Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Jij bent creatief, open en wilt mensen vermaken. Je hebt een grote interesse in acteren, dansen of zingen en houdt je hier vaak mee bezig. Jij hebt talent en passie voor je vak en het doorzettingsvermogen dat nodig is om het écht te maken. Daarnaast heb je een goed commercieel inzicht en wil jij je blijven ontwikkelen.

Opleidingskosten

Binnen het middelbaar beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2020/2021 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.202,-. Neem Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur
  Vormen BOL
  Branches Muziek, Kunst & Cultuur

Instroom / toelatingseisen

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): ROC Mondriaan
Mediacollege Amsterdam
ROC Tilburg
Controle code*: c6227Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk