Opleiding & Beroep - Opleidingen - Vitaliteitsbegeleider in Zorg & Welzijn

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Vitaliteitsbegeleider in Zorg & Welzijn

Beschrijving opleiding

Na de opleiding Vitaliteitsbegeleider in zorg en welzijn kun je gaan werken in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg en thuiszorg of bij welzijnsinstellingen en ziekenhuizen. Deze instellingen organiseren dagbesteding, wonen en recreatie voor mensen die dat nodig hebben. Een vitaliteitsbegeleider ondersteunt mensen die niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen. Zo kun je ondersteuning verlenen in de Lees verder »

Opleidingsinhoud

Houd je van beweging en anderen in beweging brengen? Houd je van mensen ondersteunen in hun dagelijks leven? Ben je op zoek naar een opleiding waar bewegen, welzijn en zorg centraal staan? Dan is deze opleiding iets voor jou. Je combineert Zorg, Welzijn en Sport in je dagelijkse werk. Je leert in deze opleiding om beweegactiviteiten toe te passen, ondersteuning en zorg te verlenen, binnen Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je bent graag in beweging en wilt anderen stimuleren om hieraan mee te doen. Daarnaast ben je op zoek naar een job waarbij je direct aan het werk kan met mensen en ben je op zoek naar een opleiding waarbij je men kan helpen activeren en in beweging kan brengen. Het is van belang dat je goed kunt samenwerken en zeer hulpvaardig bent. Je bent iemand die denkt in mogelijkheden in plaats van Lees verder »

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. - Voltijd MBOL): Voor het studiejaar 2021/2022 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 608,-. Neem voor mogelijkheden m.b.t. studiefinanciering contact op met DUO. Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 2-3
  Vormen BOL
  Branches Gezondheidszorg, Welzijn

Instroom / toelatingseisen

Een mbo-opleiding op niveau 3 heet een vakopleiding. De opleiding duurt 3 jaar.
De toelatingseisen voor een vakopleiding zijn:
minimaal vmbo kader. Heb je bijvoorbeeld een vmbo-diploma basisleerweg? Dan voldoe je niet aan de toelatingseisen voor een Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): ROC van Twente
ROC van Amsterdam
Controle code*: 9826bTyp de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

ROC van Amsterdam
ROC van Twente