Opleiding & Beroep - Opleidingen - Business Studies logistiek (AD)

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Business Studies logistiek (AD)

Beschrijving opleiding

Na het afronden van de opleiding business studies logistiek kun je bijdragen aan een betere bedrijfsvoering, een efficiënter proces en beter kostenbeheersing. Dit van een bedrijf of organisatie. Als logistiek manager ben jij verantwoordelijk voor het bewaken en verbeteren van processen, beheren van risico’s en voorraden en het optimaliseren m.b.t. productiviteit en prestatie van een Lees verder »

Opleidingsinhoud

De opleiding business studies logistiek duurt twee jaar. De lesblokken bestaan uit o.a. hoorcolleges, werkcolleges, praktijkprojecten, workshops, gastcolleges, bedrijfsbezoeken en zelfstudie met behulp van software. Tijdens deze projecten krijg je te maken met, de in- en verkoopmarkt, productie, magazijnen en multimodaal vervoer. De overige uren besteedt je aan: vergaderen met groepsleden voor je Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je bent een echte aanpakker! Je kan goed omgaan met stress en werkdruk. Je werkt graag in teamverband maar zelfstandig te werk gaan is voor jou ook geen probleem. Communiceren gaat je makkelijk af!

Opleidingskosten

In het hoger onderwijs moet je collegegeld betalen aan de hogeschool of universiteit. Bij een hoger onderwijsinstelling die door de overheid gefinancierd wordt, is het collegegeld voor bepaalde groepen vastgesteld. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijdse opleiding: Volg je een voltijdse opleiding Lees verder »

Informatie

  Niveau HBO
  Duur
  Vormen Voltijd
  Branches

Instroom / toelatingseisen

Bij de toelatingseisen opnemen: Voor de actuele eisen aan de vooropleiding verwijzen we je naar de website van de aanbieder.

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Hogeschool Inholland
Controle code*: eb849Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Hogeschool Inholland