|
Zelfstandig werkend kok - Verkort MBO
Beschrijving opleiding
Als zelfstandig werkend kok ben je natuurlijk bezig met koken. Maar er komt nog veel meer bij kijken! Je bent verantwoordelijk voor de inkoop en voor het aansturen van het team in de keuken. Ook houd je rekening met de dieetwensen van je gasten, leer je zo duurzaam en efficiënt mogelijk om te gaan met producten en ontwikkel je complete 3-gangenmenu’s. Naast het koken doe je ook verschillende Lees verder »
Opleidingsinhoud
Je korte mbo-opleiding bestaat uit een basisdeel, een profieldeel en de keuzedelen. Deze onderdelen zijn opgedeeld in vijf overzichtelijke blokken van elk tien weken. Het basisdeel en het profieldeel bevatten alle kennis en vaardigheden voor de beroepsgroep in het algemeen en het beroep van zelfstandig werkend kok in het bijzonder. Met de keuzedelen kun jij je specialiseren en Lees verder »
Wat wordt er van je verwacht
Je bent als toekomstig zelfstandig werkend kok stressbestendig en flexibel. Je bent creatief en hebt een affiniteit met koken. Jij geeft graag de beste beleving aan je gasten.
Opleidingskosten
Lesgeld in termijnen: 15 termijnen van € 497,-
Lesgeld ineens: € 6.710,-
Leermiddelen en (online) boekenpakket: 2x € 441,-
Examens: inclusief
Inschrijfgeld: € 85,-
|
|
Informatie
Niveau |
MBO |
Duur |
1,5 |
Vormen |
Onbekend |
Branches |
Horeca |
Instroom / toelatingseisen
VMBO kader of MBO Niveau 2
|
|
Meer resultaten:
Gevonden in andere categorieën:
Meer over het werkveld:
Meer informatie over werken in de Horeca vind je op de site van het Horeca Branche Instituut.
http://www.horeca.nl
|
|
|