Opleiding & Beroep - Opleidingen - Beauty professional in de zorg

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Beauty professional in de zorg

Beschrijving opleiding

Een beauty professional in de zorg, dat is wat jij officieel bent na het harde studeren en behalen van je diploma. Binnen zorginstellingen ga jij aan het werk. Het werk is gericht op het werken met een zorgteam waarbij jij verschillende behandelingen kunt geven. Hierbij kun je denken aan het geven van een pedicure of gezichtsbehandeling. Het werk als beauty professional in de zorg combineert Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens de opleiding leer je verschillende zorgtaken combineren. Je leert over verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen die gegeven kunnen worden en leert hoe jij in samenwerking met een zorgteam je werk vakkundig kunt uitvoeren. Tijdens de lessen wordt ook tijd besteed aan het adviseren van cliënten, op het gebied van verzorging, haar en huid.

Wat wordt er van je verwacht

Je bent zorgzaam, representatief en leent graag een helpende hand. Daarnaast heb je affiniteit met uiterlijke verzorging en kun jij altijd zelfstandig aan het werk. Jij hebt goede communicatieve vaardigheden en kunt klantvriendelijk te werk gaan.

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. - Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2021/2022 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 608,-. Neem voor mogelijkheden m.b.t. studiefinanciering contact op met Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 2-3
  Vormen BOL
  Branches Uiterlijke verzorging, Welzijn

Instroom / toelatingseisen

Een mbo-opleiding op niveau 3 heet een vakopleiding. De opleiding duurt 3 jaar. De toelatingseisen voor een vakopleiding zijn:
minimaal vmbo kader. Heb je bijvoorbeeld een vmbo-diploma basisleerweg? Dan voldoe je niet aan de toelatingseisen voor een Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): ROC van Flevoland
ROC van Amsterdam
Controle code*: 90fadTyp de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk