Opleiding & Beroep - Opleidingen - Beheerder milieustraat

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Beheerder milieustraat

Beschrijving opleiding

Na het voltooien van je opleiding ga je aan de slag. Dit kan bij verschillende bedrijven die zich bezighouden met de afvoer en verwerking van verschillende soorten afval. Dit zal voornamelijk voor de gemeente zijn. Jij hebt een leidinggevende functie binnen het werkveld en coördineert bijvoorbeeld werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd. Werkvoorbereiding en letten op de voortgang zijn voor Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens de opleiding leer je alles over de verschillende soorten afval en de verwerking die hierbij hoort. Verschillende machines en installaties zullen ook behandeld worden tijdens de lessen. Je leert verschillende systemen bedienen die terugkomen in je dagelijkse taken en leert hoe een team goed wordt aangestuurd. Veilig het werk uitvoeren is een belangrijk onderdeel van de opleiding en het Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je bent een echte aanpakker en hebt geen problemen met het verrichten van werkzaamheden in de buitenlucht. Je bent een leider die graag voorop de groep leidt naar het doel en bent daarnaast iemand die de waarde van samenwerken goed kan inschatten.

Opleidingskosten

Binnen het middelbaar beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2020/2021 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.202,-. Neem Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur
  Vormen BBL
  Branches Milieu

Instroom / toelatingseisen

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Aventus
Controle code*: 0ef29Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Aventus