Opleiding & Beroep - Opleidingen - Dierverzorging

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Dierverzorging

Beschrijving opleiding

Als beginnend dierverzorger verzorg je dieren en hun leefomgeving. Dierenwelzijn speelt bij alle beroepen in deze beropepsgroep een hoofdrol. Het werk vraagt een signalerende en proactieve houding, waarbij steeds rekening wordt gehouden met diergezondheid en dierenwelzijn én met de veiligheid van mens en dier. Het is de taak van de beginnend dierverzorger om op afwijkende omstandigheden of Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens een van de opleidingen binnen de richting dierverzorging leer je verschillende aspecten van het vak dierverzorging. Afhankelijk van jouw opleidingskeuze leer je verschillende vakken met als hoofdzakelijke focus: Alle aspecten leren kennen van dierverzorging. Je leert bijvoorbeeld over verschillende soorten dieren en welke aandacht en zorg zij nodig kunnen hebben. Het kan ook zijn dat je Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je bent gek op dieren, dat staat voorop. Je wilt graag aan het werk met dieren en hebt het nodige verantwoordelijkheidsgevoel dat verlangt wordt in het beroep. Je kunt goed in teamverband samenwerken en zelfstandig kun jij ook prima aan de slag. Je kunt goed plannen en organiseren en bent daarnaast een ondernemende persoonlijkheid.

Opleidingskosten

Binnen het middelbaar beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2020/2021 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.202,-. Neem Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur
  Vormen BOL, BBL
  Branches Dieren

Instroom / toelatingseisen

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Aeres MBO Almere
Controle code*: 8e219Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Aeres MBO Almere