|
Medewerker Food & Hospitality
Beschrijving opleiding
Met de opleiding Medewerker Food & Hospitality leer je de foodbranche kennen. Je gaat veel zelf aan de slag met diverse (vers)producten. Daarnaast leer je hoe je gastvrij kunt werken en om te gaan met klachten. Na deze opleiding kun je gelijk aan de slag bij foodbedrijven, of je kunt doorstromen naar een niveau 3 opleiding.
Opleidingsinhoud
Tijdens de opleiding Medewerker Food & Hospitality krijg je naast theorielessen, ook veel les in de praktijk. Je kijkt veel in de keukens van foodbedrijven, je doet basiskennis op van voeding en je leert omgaan met (vers)producten. Tevens komt het stukje klantencontact aan bod, wat houdt gastvrij werken in en hoe ga je om met klachten? Je komt erachter wat jouw talenten zijn en hoe je die kunt Lees verder »
Wat wordt er van je verwacht
Je hebt passie voor food. Je leert graag door te doen en bent behulpzaam en gastvrij.
Opleidingskosten
Binnen het middelbaar beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school.
Voltijd MBO (BOL):
Voor het studiejaar 2020/2021 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.202,-.
Neem Lees verder »
|
|
Informatie
Niveau |
MBO |
Duur |
1-2 |
Vormen |
BBL |
Branches |
Foodindustrie, Horeca |
Instroom / toelatingseisen
|
|
Meer resultaten:
Gevonden in andere categorieën:
Meer over het werkveld:
Meer informatie over werken in de Horeca vind je op de site van het Horeca Branche Instituut.
http://www.horeca.nl
|
|
|