|
Medewerker Food & Hospitality
Beschrijving opleiding
Ben jij op zoek naar een opleiding in food, maar weet je nog niet welke richting je op wilt? Ben je gastvrij en behulpzaam en werk je graag met je handen? Dan is de opleiding Medewerker Food & Hospitality echt iets voor jou. Je leert de foodbranche kennen en gaat veel zelf aan de slag met producten. Je kunt aan de slag bij foodbedrijven als cafetaria’s, versspeciaalzaken, koffiezaken, Lees verder »
Opleidingsinhoud
Dit leer je:
• Je ontdekt de wereld van food:
• Je leert hoe je gastvrij en gastvriendelijk kunt werken
• Je leert meer over foodproducten en gaat er ook zelf mee aan de slag
• Je weet hoe je foodproducten hygiënisch moet opslaan, verwerken en verpakken
• Je leert hoe je verkoop- en adviesgesprekken kunt voeren
Je loopt stages waarbij je opdrachten doet. Voor studenten Lees verder »
Wat wordt er van je verwacht
Je hebt passie voor food. Je leert graag door te doen en bent behulpzaam en gastvrij.
Opleidingskosten
Wettelijk lesgeld DUO (18 jaar en ouder) € 1.202,-
Digitaal lesmateriaal, licenties en boeken- en materiaalkosten en introductie-activiteiten maximaal € 1.182,- (wijzigingen voorbehouden)
Het wettelijk lesgeld wordt vastgesteld door het ministerie van OCW.
|
|
Informatie
Niveau |
MBO |
Duur |
1-2 |
Vormen |
BOL |
Branches |
Foodindustrie, Horeca |
Instroom / toelatingseisen
Om te kunnen starten met deze opleiding is Een afgeronde vmbo-opleiding basis of mbo-opleiding niveau entree nodig.
Voor aanvang van de opleiding doet de student een intaketest. Deze test geeft inzicht in zowel de cognitieve capaciteiten van de student als Lees verder »
|
|
Meer resultaten:
Gevonden in andere categorieën:
Meer over het werkveld:
Meer informatie over werken in de Horeca vind je op de site van het Horeca Branche Instituut.
http://www.horeca.nl
|
|
|