Opleiding & Beroep - Opleidingen - Voetzorg

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Voetzorg

Beschrijving opleiding

Bij het werk in de voetzorg ga je aan de slag en geef jij pedicures of medische pedicures. Je verzorgt de voeten van je cliënt en voert behandelingen uit aan de huid en nagels van de voet. Hiernaast heb je een adviserende rol als het gaat om de juiste voetverzorging. Mensen komen bij jou voor kleine, maar ook grotere klachten. Het is belangrijk hier goed op in te spelen en mensen op hun gemak te Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens je opleiding leer je alles als het gaat om voetverzorging. Je leert juiste massage-technieken maar ook hoe eelt verwijderd moet worden. Kwalen zoals ingegroeide teennagels leer jij te behandelen tijdens de opleiding. Niet alleen de medische kant speelt tijdens de opleiding een rol maar ook de uiterlijke verzorging zoals het netjes lakken van de teennagels.

Wat wordt er van je verwacht

Je bent sociaal en kan goed met mensen overweg. Daarnaast ben je geïnteresseerd in aspecten van uiterlijke verzorging en ben je niet vies van een paar voeten. Je kunt goed zelfstandig aan de slag en hebt een ondernemende houding als het gaat om je werk.

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2023/2024 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.357,-. Neem voor mogelijkheden Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur
  Vormen Onbekend
  Branches Uiterlijke verzorging

Instroom / toelatingseisen

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Summa College
Controle code*: 2899cTyp de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Summa College