Opleiding & Beroep - Opleidingen - Sport- en bewegingscoördinator (4) (oude stijl)

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Sport- en bewegingscoördinator (4) (oude stijl)

Beschrijving opleiding

Het is voor de mens heel belangrijk om te bewegen en te sporten. Het is niet alleen een manier om bijvoorbeeld af te vallen, maar door te sporten voel je je lekkerder in je vel en dus fitter. Er zijn verschillende manieren van sporten. Je hebt teamsporten, zoals voetbal (een van de belangrijkste), volleybal, hockey en dergelijke. Ook heb je veel sporten die je alleen kan doen, zoals atletiek, Lees verder »

Opleidingsinhoud

Je volgt de verplichte onderdelen: - Basisvaardigheden in sport- en bewegingsactiviteiten 2 - Sociale vaardigheden / sport en gedrag - Werken in een sb-organisatie 2 - Sport en Maatschappij - Les- en leidinggeven in Sport- en Bewegingsactiviteiten - Sportstimulering en sportieve recreatie - Training en Coaching - Samenwerken en begeleiden in sb-situaties - Organiseren van een Lees verder »

Ervaringsverhaal

Vraag 1 door Sanne: Geef je yogales op een school? Ik geef les in het gebouw van de School voor Yoga en Massage in Utrecht, maar heb mijn eigen praktijk. Een keer per week geef ik les in de school. En maandelijks geef ik les aan meisjes uit een crisisopvangcentrum. Dit doe ik dan in het centrum. Het is niet perse nodig om via een school les te geven. Het allerbelangrijkste is een ruimte die Lees verder »

Meer ervaringen:
Ervaringen van Marjolein
Ervaringen van Linda
Ervaringen van Sjoerd

Wat wordt er van je verwacht

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Als Sport- en bewegingscoördinator ben je verantwoordelijk voor de planning en uitvoering van sport- en bewegingsactiviteiten en voor de coördinatie en organisatie van SB-programma’s. Je bent tevens verantwoordelijk voor de realisatie van de randvoorwaardelijke taken. - Je hebt snel inzicht op de vraag naar sport- en bewegingsactiviteiten van de Lees verder »

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals reiskosten, boekenkosten, etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd BOL: Voor het studiejaar 2019/2020 (start 1 september) is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.168,- Neem voor Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 4
  Vormen BOL
  Branches Sport

Instroom / toelatingseisen

Tot het MBO word je toegelaten als je reeds enkele jaren voortgezet onderwijs hebt gehad, meestal een VMBO-opleiding of enkele jaren HAVO of VWO.

Voor deze niveau 4 (Specialisten/Middenkaderopleiding) heb je minimaal een VMBO-diploma (Kaderberoepsgerichte Lees verder »

Kans op stage / werk

Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): ROC West-Brabant
Controle code*: d0eb2Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

ROC West-Brabant