Opleiding & Beroep - Opleidingen - Sport-Management

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Sport-Management

Beschrijving opleiding

In vier jaar leer je vaardigheden die te maken hebben met organisatie, beleid, markt en financiën en je bekwaamt je als sporter en als trainer/coach in een beperkt aantal sporten. Je leert bijvoorbeeld sportevenementen organiseren, beleidsnotities schrijven, een marktonderzoek uitvoeren, begrotingen opstellen en publicitaire activiteiten ontplooien. Ook leer je wat er allemaal bij komt kijken Lees verder »

Opleidingsinhoud

Je maakt in dit jaar een communicatieplan voor de sportvereniging waar je stage loopt of voor een virtuele sportonderneming. Daarbij maak je gebruik van de moderne mogelijkheden die informatie- en communicatietechnologie biedt. Bij de uitvoering van het plan gebruik je je sportieve achtergrond en je deskundigheid op het gebied van marketing, organisatie, beleid en financiën. Er wordt van je Lees verder »

Ervaringsverhaal

Vraag 1 door Hans: Wat kun je worden met die opleiding? Met deze opleiding kan je heel veel kanten op, zelf heb ik ook nog niet echt een duidelijk beeld van wat je er allemaal mee kan. Maar je kan bij sportbonden, sportclubs of verenigingen terecht komen. Hier binnen zou je heel veel verschillende activiteiten kunnen uitvoeren. Ook zou je door bedrijven kunnen worden ingehuurd om mensen voor te Lees verder »

Meer ervaringen:
Ervaringen van Roanne
Ervaringen van Menno

Opleidingskosten

In het hoger onderwijs moet je collegegeld betalen aan de hogeschool of universiteit. Bij een hoger onderwijsinstelling die door de overheid gefinancierd wordt, is het collegegeld voor bepaalde groepen vastgesteld. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijdse opleiding: Voor het studiejaar 2018/2019 Lees verder »

Informatie

  Niveau HBO
  Duur 4
  Vormen Voltijd
  Branches Management & Org., Sport

Instroom / toelatingseisen

Om toegelaten te worden tot de opleiding Sport-management heb je een diploma HAVO, VWO of MBO op niveau 4 nodig, of een vergelijkbaar buitenlands diploma.

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Hogeschool van Amsterdam
Controle code*: 855fcTyp de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Hogeschool van Amsterdam