|
Productiemedewerker slagerij
Beschrijving opleiding
De mbo-opleiding Productiemedewerker slagerij van SVO vakopleiding food is bedoeld voor slagerijmedewerkers die meer willen leren over het bewerken en verwerken van de producten binnen het slagersbedrijf. Deze opleiding sluit naadloos aan op de praktijk en biedt medewerkers de kans om een mbo-diploma op niveau 2 te behalen.
Elke dag ontvang je het binnengekomen vlees en de vleeswaren. Het is Lees verder »
Opleidingsinhoud
Inhoud van de opleiding
Studenten:
• hebben inzicht in het productieproces en hun bijdrage daaraan.
• herkennen vleesdelen van rund en varken
• bewerken en verwerken vleesdelen van rund en varken.
• leren kritisch te kijken naar het productieproces en signaleren verbeteringen.
Zo werkt leren bij SVO vakopleiding food
SVO vakopleiding food Lees verder »
Opleidingskosten
Wettelijk cursusgeld (18 jaar en ouder) € 301,-
Digitaal lesmateriaal, materiaalkosten en licenties € 580,20- (wijzigingen voorbehouden)
Het wettelijk cursusgeld wordt vastgesteld door het ministerie van OCW.
|
|
Informatie
Niveau |
MBO |
Duur |
1-2 |
Vormen |
BBL |
Branches |
Groot & Detailhandel, Horeca, Verkoop & Commercieel, Versindustrie, Voeding |
Instroom / toelatingseisen
Voor deze mbo-opleiding zijn de instroomeisen een afgeronde vmbo-, vbo-, of lbo-opleiding.
|
|
Meer resultaten:
Gevonden in andere categorieën:
Meer over het werkveld:
Meer informatie over werken in de Horeca vind je op de site van het Horeca Branche Instituut.
http://www.horeca.nl
|
|
|