|
Foodservice teamleader
Beschrijving opleiding
Snelheid, gemak en kwaliteit: daar draait het in de foodservice om. Deze sector bestaat uit onder andere foodservicerestaurants, cafetaria’s, lunchrooms, pannenkoekenrestaurants, broodjeszaken en pizza afhaal- en bezorgbedrijven.
Als Foodservice teamleader ben je de rechterhand van je manager of misschien wel de manager in opleiding. Je geeft leiding aan een team, coacht je collega’s en Lees verder »
Opleidingsinhoud
Zo werkt leren bij SVO vakopleiding food
SVO vakopleiding food is dé mbo-opleidingsexpert in de foodbranche. Onze opleidingen sluiten goed
aan op de praktijk Je gaat één dag in de week naar school en de rest van je tijd werk je bij je leerbedrijf. Dit heet beroepsbegeleidende leerweg (BBL). Tijdens de lesdagen word je begeleid door enthousiaste, betrokken docenten die zelf uit het vak komen. Lees verder »
Opleidingskosten
Wettelijk cursusgeld (18 jaar en ouder) € 606,-
Digitaal lesmateriaal en licenties € 417,- (wijzigingen voorbehouden)
Het wettelijk cursusgeld wordt vastgesteld door het ministerie van OCW.
Verkorte opleidingstrajecten
|
|
Informatie
Niveau |
MBO |
Duur |
1-2 |
Vormen |
BBL |
Branches |
Horeca, Voeding |
Instroom / toelatingseisen
Een afgeronde relevante opleiding op niveau 2. Rechtstreekse instroom is ook mogelijk.
Het is mogelijk om op verschillende momenten in het jaar te starten. Neem voor meer informatie contact op met één van onze opleidingsadviseurs via [klik hier voor het Lees verder »
|
|
Meer resultaten:
Gevonden in andere categorieën:
Beroepen bij deze opleiding:
Meer over het werkveld:
Meer informatie over werken in de Horeca vind je op de site van het Horeca Branche Instituut.
http://www.horeca.nl
|
|
|