Opleiding & Beroep - Opleidingen - Serviceadviseur Mobiliteitsbranche

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Serviceadviseur Mobiliteitsbranche

Beschrijving opleiding

Als Serviceadviseur Mobiliteitsbranche kun je aan het werk bij verschillende bedrijven die actief zijn in de mobiliteitsbranche. Je kunt hierbij denken aan bedrijfs- en personenautozaken en leasebedrijven. Als serviceadviseur mobiliteitsbranche ben je het aanspreekpunt voor klanten. Op basis van de informatie van de klant bepaal jij welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden. Je Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens de opleiding krijg jij verschillende vakken die je voorbereiden op het werk als serviceadviseur. Je gaat oefenen hoe je het beste omgaat met klanten en hoe bijvoorbeeld adviserende gesprekken worden uitgevoerd. Zo wordt jij klaargestampt voor het échte werk. Administratieve handelingen zoals het opstellen van offertes en factureren worden uitgebreid behandeld en na het behalen van je Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je staat vaak in contact met de klanten. Hierbij is het belangrijk om klantvriendelijk en servicegericht te handelen. Je moet beschikken over goede communicatieve vaardigheden en goed kunnen samenwerken. Aangezien je vaak in contact bent met de klanten en verantwoordelijk bent voor de verkoop, is het dus ook van cruciaal belang om te beschikken over commerciële vaardigheden. Je moet je Lees verder »

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2023/2024 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.357,-. Neem voor mogelijkheden Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 2-4
  Vormen BOL, BBL
  Branches Motorvoertuigen

Instroom / toelatingseisen

Een mbo-opleiding op niveau 3 heet een vakopleiding. De opleiding duurt 3 jaar.
De toelatingseisen voor een vakopleiding zijn:
minimaal vmbo kader. Heb je bijvoorbeeld een vmbo-diploma basisleerweg? Dan voldoe je niet aan de toelatingseisen voor een Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): ROC Mondriaan
Regio College
Noorderpoort
Controle code*: 7e021Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Beroepen bij deze opleiding:

Serviceadviseur Mobiliteitsbranche