Opleiding & Beroep - Opleidingen - Contactcenter medewerker

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Contactcenter medewerker

Beschrijving opleiding

Als contactcenter medewerker kan je werken bij verschillende bedrijven in de commerciële of dienstverlenende sector. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld een bank of verzekeringsmaatschappij, maar ook bij callcenters die ingehuurd zijn door bedrijven en instanties. Je bent de hele dag in gesprek met klanten en potentiële klanten. Dat betekent dat je bezig bent met de verkoop van producten Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens de opleiding is communicatie een van de belangrijkste onderdelen van je lestijd. Je leert verschillende gesprekstechnieken en behandeld hoe je het beste goed kunt luisteren naar bijvoorbeeld een klant. Tijdens de studie wordt het gebruik van scripts behandeld en welke software in de praktijk wordt toegepast bij het werkveld. Je ontwikkelt verschillende vaardigheden, zoals verkopen en Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Er wordt van je verwacht dat je een vlotte babbel hebt en klantgericht kunt denken én handelen. Ook in lastige of onvoorspelbare situaties weet je het hoofd koel te houden en de klant gerust te stellen. Dat doe je door goed te luisteren en je in te leven in de situatie van de klant. Let er wel op dat je het doel van het gesprek en de doelen van het bedrijf voor ogen blijft houden. Je moet Lees verder »

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. - Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2022/2023 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.239,-. Neem voor mogelijkheden m.b.t. studiefinanciering contact op met Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 2-4
  Vormen BOL, BBL
  Branches Verkoop & Commercieel, Zakelijke dienstverlening

Instroom / toelatingseisen

Een mbo-opleiding op niveau 3 heet een vakopleiding. De opleiding duurt 3 jaar.
De toelatingseisen voor een vakopleiding zijn:
minimaal vmbo kader. Heb je bijvoorbeeld een vmbo-diploma basisleerweg? Dan voldoe je niet aan de toelatingseisen voor een Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): ROC van Amsterdam
Noorderpoort
Controle code*: 0813bTyp de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Noorderpoort
ROC van Amsterdam