/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Gastronoom/sommelier


Tijdens je werkzaamheden geef je gasten informatie over de opbouw van de wijnkaart en over de smaak, samenstelling en herkomst ervan. Op verzoek van een gast leg jij uit welke wijn bij een gerecht past en welke juist wel of niet gekozen kan worden. Je bekijkt wat de ervaringen van collega’s en gasten zijn omtrent wijnen. Op basis hiervan analyseer e nieuwe inzichten in de gastronomie en menuleer. In overleg met de keuken selecteer jij wijnen die passen bij gerechten. Je voert prijsberekeningen uit en je hebt contact met leveranciers. Ook stel je wijnkaarten samen en doe je nieuwe suggesties op voor de drankenkaart. Samen met de leidinggevende registreer je de gewerkte uren van het personeel en je houdt de omzet bij.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk