/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Leidinggevende bakkerij


Je kunt als Leidinggevende ambachtelijke bakkerij werk vinden bij een (ambachtelijke of industriële) brood- en banketbakkerij of bij een patisserie, een bakkerij gespecialiseerd in gebak en taarten.

Als leidinggevende ambachtelijke bakkerij geef je leiding aan een groep medewerkers die op een ambachtelijke manier brood en banket bakken. Je bent verantwoordelijk voor de klanttevredenheid, het behalen van de doelen en de dagelijkse gang van zaken.

Zelf sta je onder leiding van een bedrijfsleider of ondernemer, waarbij je dus de schakel vormt tussen de werkvloer en het management. Je werkt zowel in de bakkerij als op kantoor, waarbij je taken voornamelijk bestaan uit het leidinggeven, het bewaken van de voortgang en kwaliteit van de productie en producten en de administratieve zaken die hierbij komen kijken. Afhankelijk van de grootte van het bedrijf werk je zelf ook mee aan de productie.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Beroepen bij deze opleiding:

Leidinggevende Ambachtelijke Bakkerij