/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Leidinggevende bakkerij


Tijdens de opleiding krijg je les in verschillende vakken. Je leert alles over de opzet van een bakkersbedrijf en leert over brood en banket. Denk aan de grondstoffen en de eisen bij het bakken van brood en banket. Daarnaast leer je niet alleen over de voedingsmiddelen, je leert ook de ondernemende kant van de bakkerij kennen. Je leert hoe je de inkopen moet doen en hoe de financiële aspecten worden geregeld, zoals het opstellen van budgetten en begrotingen. Naast deze aspecten zijn natuurlijk het leren over hygiëne en de kwaliteitseisen die worden gesteld in je toekomstige beroep.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Beroepen bij deze opleiding:

Leidinggevende Ambachtelijke Bakkerij