/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Allround medewerker versindustrie


Inhoud van de opleiding
Studenten:
inzicht in het productieproces.
kwaliteitszorg en -controles.
leren kritisch te kijken naar het productieproces en signaleren verbeteringen voor proces en product.
sturen en begeleiden medewerkers.
Je kunt je afhankelijk van je functie verder specialiseren in leidinggeven, procestechniek of product/kwaliteit.


Zo werkt leren bij SVO vakopleiding food
SVO vakopleiding food is dé mbo-opleidingsexpert in de foodbranche. Onze opleidingen sluiten goed
aan op de praktijk Je gaat één dag in de week naar school en de rest van je tijd werk je bij je leerbedrijf. Dit heet beroepsbegeleidende leerweg (BBL). Tijdens de lesdagen word je begeleid door enthousiaste, betrokken docenten die zelf uit het vak komen. Kijk voor meer informatie op http://www.svo.nl.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk