/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Onderzoek naar kwaliteit klassikaal


Het HBO deelprogramma Onderzoek naar kwaliteit biedt een inleiding op het vak kwaliteitsmanagement én leert goede onderzoeksvaardigheden aan. Een ideale combinatie: na afstuderen kan een gedegen onderzoek worden uitgevoerd voor bedrijven, bijvoorbeeld naar de kwaliteit van hun producten, dienstverlening of interne bedrijfsvoering. Deze kwaliteitszorg wordt steeds belangrijker binnen bedrijven.

De inhoud van het deelprogramma bestaat uit modules van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Management, Economie en Recht (MER) van Hogeschool. Het vormt een goede voorbereiding op de volledige MER-opleiding, maar is ook als opleiding op zichzelf zeer interessant en volledig.

Interactieve klassikale bijeenkomsten (iedere 2-3 weken, overdag of in de avond) vormen de kern van de opleiding en garanderen een regelmatig studieritme. In combinatie met thuisstudie, doelgericht lesmateriaal, continue coaching via internet en innovatieve online studietools, ontstaat een zeer effectieve studiemethode voor de professional die zich verder wil ontwikkelen.
Doelgroep HBO deelprogramma Onderzoek naar kwaliteit klassikaal
Het HBO deelprogramma Onderzoek naar kwaliteit is bestemd voor iedereen die goede onderzoeksvaardigheden wil ontwikkelen en kennis op wil doen over kwaliteitsmanagement. Het is ook een prima oriëntatie op de bacheloropleiding MER.

Einddoel
Na afronding van dit deelprogramma zijn alle vaardigheden in huis voor het uitvoeren van een goed onderzoek. Studenten kunnen heldere probleemstellingen en conclusies formuleren en weten aan welke voorwaarden een onderzoeksrapport moet voldoen.

Daarnaast is gedegen kennis van kwaliteitsmanagement opgedaan. Je:
hebt inzicht in de belangrijkste basisbegrippen
kent het belang van kwaliteitszorg
hebt kennis van integrale kwaliteitszorg
kunt kwaliteitshandboeken in de praktijk gebruiken
kunt een audit van een kwaliteitssysteem uitvoeren.

gratis informatie aan.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven