/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Thuiscursus.nl


Over Thuiscursus.nl
Thuiscursus.nl is een internationaal erkend opleidingsinstituut dat meer dan 250 erkende opleidingen aanbiedt in zes Europese landen. Alle opleidingen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, zijn praktijkgericht en leiden tot een erkend diploma.
Thuiscursus.nl is een onderdeel van NHBO, een internationale onderwijsgroep, actief in thuisstudies over heel Europa. Thuiscursus.nl is ISO 9001-2008 gecertifieerd, en als instituut internationaal erkend door de IAPE (International Association for Professional Education). Thuiscursus.nl is dus nationaal én internationaal erkend.

Elk jaar volgen meer dan 12.000 studenten een opleiding via Thuiscursus.nl. Zij vinden een baan, beginnen een nieuwe carrière of starten als zelfstandig ondernemer.
Onze thuiscursussen worden ontwikkeld en begeleid door zelfstandige ondernemers met jarenlange ervaring in het vak. Hierdoor is een opleiding die je volgt via Thuiscursus.nl uitermate praktijk- en baangericht! Lees hier alles over onze unieke studiemethode.
Onze onderwijsinstelling en docenten zijn geregistreerd in het Nederlandse CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) en voldoen daardoor aan de strengste kwaliteitseisen. Toch zijn opleidingen bij ons voordeliger dan bij de concullega’s. Hoe we dat doen? Dat lees je hier.

Wie kan onze opleidingen volgen?
Iedereen! Je hoeft geen specifieke vooropleiding te hebben gevolgd om een cursus via Thuiscursus.nl te starten, tenzij dit specifiek is vermeld. De opleidingen zijn toegankelijk en praktijkgericht geschreven zodat je in de kortst mogelijke tijd jouw erkende diploma behaalt.

Keuze uit meer dan 250 beroepsopleidingen[b]
Op Thuiscursus.nl vind je zeker een opleiding die bij jou past! Je kunt kiezen uit een aanbod van meer dan 250 beroepsopleidingen, zoals management-, detailhandel-, horeca-, ICT-, en schoonheidsopleidingen.
Tijdens je studie geniet je van twaalf maanden professionele en persoonlijke begeleiding van je docent. Dit maakt de opleiding zéér praktijk- en baangericht. Ook met de oefeningen die je docent aan elk hoofdstuk toevoegt, train je je praktische vaardigheden, en bereid je je optimaal voor op het examen.
Bekijk hier ons aanbod

[b]Hoogste tevredenheid van Nederland

Diverse onderzoeken wijzen uit dat afgestudeerde cursisten bijzonder tevreden zijn over de cursussen en opleidingen van Thuiscursus.nl. De begeleiding, de service en de gunstige prijs-kwaliteitsverhouding worden omschreven als de beste van Nederland.

De beste IT-infrastructuur en begeleiding
Thuiscursus.nl faciliteert studenten vanuit de meest technologische servers en IT-infrastructuur. Via razendsnelle internetverbindingen log je in op ons studentenplatform en krijg je van daaruit jouw persoonlijke begeleiding. Ook onze medewerkers en docenten staan permanent voor je klaar om je de juiste studiebegeleiding te geven.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk