/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Jaarrekening klassikaal


HBO-deelprogramma Jaarrekening klassikaal Nieuw!
Onderdeel van de HBO-bacheloropleiding SPD Bedrijfsadministratie

Heb je in je functie te maken met het lezen of opstellen van de jaarrekening, maar mis je nog kennis op dit gebied? Kies dan voor het HBO-deelprogramma Jaarrekening. In korte tijd is je vakkennis op peil.

Dit deelprogramma is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding SPD Bedrijfsadministratie. Succesvolle afronding biedt recht op vrijstelling voor de gelijknamige module binnen die HBO-bacheloropleiding.

Interactieve klassikale bijeenkomsten (bij dagopleiding: 1 x per 2 weken, bij avondopleiding 1 x per week) vormen de kern van de opleiding en garanderen een regelmatig studieritme. In combinatie met doelgericht lesmateriaal, continue coaching via internet en innovatieve online studietools, ontstaat een zeer effectieve studiemethode voor de professional die zich verder wil ontwikkelen.

Voor wie is het HBO-deelprogramma Jaarrekening bestemd
Deze opleiding is bedoeld voor professionals die op HBO-niveau kennis willen opdoen m.b.t. het lezen en opstellen van een jaarrekening. Bijvoorbeeld voor wie al een HBO-opleiding heeft gevolgd, maar op dit gebied nog kennis mist.
Heb je interesse in deze opleiding? vraag informatie aan

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven