/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Gezondheids- en ouderenpsychologie klassikaal


HBO-deelprogramma Gezondheids- en ouderenpsychologie klassikaal
Onderdeel van de HBO-bacheloropleiding Toegepaste psychologie

Werk je met ouderen, bijvoorbeeld in de psychologie of (gezondheids)zorg? Dan biedt dit HBO-deelprogramma je in korte tijd waardevolle kennis. Diverse psychologische aspecten van deze specifieke doelgroep worden besproken. Zo leer je o.a. over omgaan met ziekte, gebreken of eenzaamheid. Ook veelvoorkomende ziektebeelden als Alzheimer of dementie komen aan bod. Na afronding van de opleiding zul je meer begrijpen van de psychische factoren die je in het werken met ouderen tegenkomt.

Dit deelprogramma is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Toegepaste psychologie. Succesvolle afronding biedt recht op vrijstelling voor de gelijknamige module(s) binnen die HBO-bacheloropleiding.

Interactieve klassikale bijeenkomsten (bij dagopleiding 1 x per 2 weken, bij avondopleiding 1 x per week) vormen de kern van de opleiding en garanderen een regelmatig studieritme. In combinatie met doelgericht lesmateriaal, continue coaching via internet en innovatieve online studietools, ontstaat een zeer effectieve studiemethode voor de professional die zich verder wil ontwikkelen.

Heb je interesse in deze opleiding? vraag informatie aan

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven