/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Brood en banket


Je voert je werk zelfstandig uit in opdracht van je leidinggevende of als zelfstandige. Daarbij werk je veel samen met collega’s, waarbij je het werk staand uitvoert. Brood- en banketbakkers zijn vaak vroege vogels, het is niet onwaarschijnlijk dat je om 4 uur ’s ochtends begint met je werk.
Als bakker weet je alles van de verschillende ingrediënten, bereidingswijzen en producten, waarbij je niet af mag wijken van de receptuur. Niet alles is zo vastgesteld, want voor de afwerking moet je natuurlijk wel je creativiteit kunnen inzetten! Je moet nauwkeurig en gedisciplineerd kunnen werken, waarbij ook hygiëne érg belangrijk is. Op die manier zul je de kwaliteit van de producten hoog houden.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk