/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Ondernemer horeca/bakkerij


Na het succesvol afronden van de opleiding Ondernemer horeca/bakkerij kun je een eigen onderneming beginnen, maar je kunt ook kiezen om bij een groot bedrijf te werken, zonder dat je de eigenaar bent van het bedrijf. Je kunt dan bijvoorbeeld werken als vestigingsmanager of leidinggevende van het bedrijf.

Als ondernemer horeca/bakkerij ben je verantwoordelijk voor het in stand houden van het bedrijf. Jij bent diegene die het beleid bepaalt en je bent verantwoordelijk dat het beleid goed wordt uitgevoerd. Je bent op de hoogte van alle regels en wetten omtrent de bedrijfsvoering. Je zorgt voor de continuïteit van het bedrijf en voor meer omzet (winst). Verder ben je ook verantwoordelijk voor de administratie van het bedrijf.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk