/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Zelfstandig werkend kok


Bij dieetwensen van gasten kun je originele nieuwe gerechten maken. Je hebt oog voor kostenbesparing bij de inkoop en beheer van de voorraad. Je bekijkt altijd hoe je de kwaliteit en efficiency in de keuken kunt verbeteren. Ook help je collega’s en zorg je voor een goede planning en organisatie.

Onze docenten komen allemaal uit de praktijk en zijn expert in hun vakgebied. Tijdens een lesdag staan er theorielessen op het programma en werk je aan praktijkgerichte opdrachten. Ook ga je actief aan de slag in de keuken onder begeleiding van een ervaren docent. Eén keer per maand kook je voor gasten in ons restaurant.

Regelmatig zijn er gastlessen. Ook kun je extra lessen volgen over onder meer vlees, vis en worstmakerij.

De opleiding duurt 2 jaar. Studenten met werkervaring of de juiste vooropleiding ronden de opleiding gemiddeld in 1 jaar af. Je kunt op verschillende momenten in het jaar te starten. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

SVO vakopleiding food