/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Zelfstandig werkend kok niveau 3


Als zelfstandig werkend kok runt u in uw eentje de keuken. U plaatst bestellingen en kunt onafhankelijk een menu samenstellen én bereiden. Kortom, de keuken heeft voor u geen geheimen. Tijdens de opleiding leert u zelfstandig initiatieven nemen om de samenstelling van de menukaart en de werkwijze in de keuken aan te passen. Daarnaast vergroot u uw bestaande kennis en vaardigheden op het gebied van het bereiden van diverse gerechten. De opleiding bestaat uit een praktijk- en een theoriegedeelte, waarbij het accent op de praktijk ligt.
Tijdens de opleiding komen de volgende onderwerpen aan bod:

menukennis;
gastronomie;
hygiëne volgens HACCP-normen;
luxe gerechten;
kostprijsberekening;
administratie;
kwaliteitszorg;
automatisering in de keuken
Nederlands en Rekenen (alleen van toepassing bij diploma traject).
Lestijden
De lessen zijn van 10.00 tot 17.00 uur of van 15.00 tot 22.00 uur. Voor de vakken Nederlands en Rekenen ontvangt u een separaat programma van ongeveer 25 uur (exclusief zelfstudie).

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk