/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Training haccp (hazard analysis and critical control points)


Voor iedereen die werkzaam is in een horecabedrijf is veiligheid omtrent het eten en drinken van de gasten belangrijk. Hoe je hiervoor zorgt, staat beschreven in de Hygiënecode (HACCP) voor de horeca. Een horecabedrijf dat voldoet aan alle regels van deze code, voldoet aan de Europese wetgeving. De Keuringsdienst van Waren controleert of een bedrijf volgens de nieuwe hygiënecode werkt. De training HACCP biedt deelnemers de mogelijkheid om op eigen gelegenheid digitaal de nodige kennis op te doen over HACCP De training is ontwikkeld door de auteur van de hygiënecode en is uiteraard afgestemd op de eisen van de nieuwe hygiënecode. De opleiding wordt digitaal aangeboden. Na afloop van de cursus weten deelnemers hoe de hygiënecode is opgebouwd en hoe ermee gewerkt moet worden.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk