/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Medewerker Food & Hospitality


Dit leer je:
• Je ontdekt de wereld van food:
• Je leert hoe je gastvrij en gastvriendelijk kunt werken
• Je leert meer over foodproducten en gaat er ook zelf mee aan de slag
• Je weet hoe je foodproducten hygiënisch moet opslaan, verwerken en verpakken
• Je leert hoe je verkoop- en adviesgesprekken kunt voeren

Je loopt stages waarbij je opdrachten doet. Voor studenten van de SVO-locaties Eindhoven, Groningen en Heerhugowaard is het mogelijk om stage te lopen bij Vander Valk Hotels en Restaurants.

Zo werkt leren bij SVO

SVO vakopleiding food is dé mbo-opleidingsexpert in de foodbranche. Onze opleidingen sluiten goed
aan op de praktijk Je gaat vier of vijf dagen per week naar school en doet praktijkervaring op tijdens je stages. Dit heet beroepsopleidende leerweg (BOL). Tijdens de lesdagen word je begeleid door enthousiaste, betrokken docenten die zelf uit het vak komen. SVO biedt ook BBL-opleidingen waarbij je één dag in de week naar school gaat en de rest van de tijd werkt bij een leerbedrijf.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk