/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Zelfstandig Werkend Kok (3) (oude stijl)


De kerntaak van een Zelfstandig Werkend Kok is het plannen, organiseren, leiden en uitvoeren van de werkzaamheden in de keuken onder verantwoordelijkheid van een leidinggevende. De Zelfstandig Werkend Kok bereidt alle gerechten zelfstandig. Ook komt hij met initiatieven voor aanpassing en variatie van de menukaart en voor de werkwijze in de keuken. Daarbij houdt hij rekening met de formule van het bedrijf waar hij werkt. Een Zelfstandig Werkend Kok is werkzaam in ambachtelijke bedrijven (waar veel gerechten à la minute worden bereid) of in procesmatige bedrijven (waar meer gebruik wordt gemaakt van voorbewerkte producten en waar minder à la minute wordt gekookt).

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

ROC West-Brabant