Cateraar
Studieprogramma Cateraar
Diensten
Catering bij kinderfeestjes, verjaardagsfeesten, zakenlunches, bruiloften, begrafenissen, broodjesservice, aanvullende diensten, conferentiecatering.
Producten
O.a. biologische producten, lunchpakketten, broodjes, salades, vleeswaren, etc.
De keuken
Indeling, gezondheid en hygiëne, wetgeving, veiligheid, kosten.
Uitvoering
Keukengerei, bakken, frituren, invriezen en bewaren. Inkoop van materialen. Administratie. Afvalverwerking. Voorschriften.
Evenementen planning en organisatie
Briefing, kosten, transport, bestek, tafels, etc.
Marketing
Marktonderzoek, testmarketing, positionering.
Promotie
Advertenties, pr, direct mail, website.
Verkoop
Het vinden van klanten, adverteren, de klant ontmoeten, het schrijven van een voorstel, verkoop via internet.
Verpakking
Het voeren van een merk.
Distributie
Eigen vervoer of uitbesteden.
Personeel
In dienst nemen van personeel, training, productiepersoneel (koks, assistenten), chauffeurs, marketing (reclamebureau, ontwerpstudio), boekhouders, etc.
Financiën
Kostprijsberekening, inkomsten begroten, winst, belastingen, geld lenen, ondernemingsplan.
Organisatie
Bedrijfstype, contracten, etc.
Eigen bedrijf starten
In deze tien lessen behandelen we onderwerpen die van belang zijn bij het starten en runnen van een eigen bedrijf. Zoals tariefberekeningen, ondernemingsvormen, administratie, marketing, websitepromotie, marktonderzoek en ondernemingsplan. Ook wanneer je geen eigen bedrijf wilt starten, zijn dit onderwerpen die jouw kennis, inzicht en visie op het ondernemen vergroten.
Presentatie onderscheidt de professional van de amateur. We leren je de principes van een goede presentatie. Als je ze eenmaal kent, vergeet je ze nooit meer. Je ziet het: met behulp van deze unieke opleiding cateraar bent je straks helemaal klaar om jouw eigen cateringbedrijf op te zetten.
Cateraar + HACCP = Extra voordelig
Kies voor de combinatieopleiding Cateraar + HACCP en voldoe aan de wettelijke verplichting. De wet verplicht namelijk, dat alle mensen die werkzaam zijn binnen de horecabranche, volgens de regels van de Hygiënecode en HACCP regels moeten werken. Tijdens de HACCP opleiding leer je alle regels omtrent de Hygiënecode en hoe je de HACCP regels binnen jouw bedrijf toepast. Met behulp van deze kennis kun jij voor jouw eigen bedrijf een HACCP plan opstellen. Daarnaast leer je tijdens de HACCP opleiding ook over voedselveiligheid en voedselovergevoeligheid. Hierdoor ben jij in staat om rekening te houden met potentiële voedselovergevoeligheden van jouw klanten. Na het volgen van de combinatieopleiding ken jij alle regels omtrent de HACCP en Hygiënecode en hoef jij je geen zorgen te maken wanneer de NVWA jouw bedrijf komt controleren.
Korting voor NHA cursisten op eigen domeinnaam en webhosting
Mocht je voor, tijdens of na de opleiding een eigen bedrijf starten, dan hoort daar natuurlijk ook een website bij. Dankzij onze samenwerking met Mijndomein.nl kun je als cursist tegen een zeer aantrekkelijk tarief webruimte en een domeinnaam aanvragen.
Diploma Cateraar
Aan het einde van de opleiding Cateraar ben je de trotse bezitter van dit waardevolle diploma. Je bent klaar om jouw eigen bedrijf te starten! Jouw diploma hangt straks op jouw eigen kantoor. En dat geeft vertrouwen bij je klanten.
Samen met jouw docent werk je naar jouw diploma toe. Met de bekwame hulp van NHA en een stuk inzet van jouw kant kun je met een gerust hart de uitreiking van het diploma tegemoet zien.
Na afloop van deze opleiding kun je het NHA-Instituutsdiploma ontvangen. Dit diploma kun je voor € 29,- aanvragen. Dat kan wanneer je de cursus hebt gevolgd, van alle lessen het huiswerk ter correctie hebt ingestuurd en daarvoor gemiddeld een voldoende cijfer haalde (5,5 of hoger). Aan het einde van de cursus ben je dan de trotse bezitter van het instituutsdiploma van de NHA, dat zijn waarde ruimschoots bewezen heeft.
NHA best beoordeelde online opleider van Nederland!
Onderzoeksbureau Multiscope heeft onlangs een grootschalig onderzoek uitgevoerd
|
Meer resultaten:
Gevonden in andere categorieën:
|