Combitraining Hygiënecode, HACCP en Allergenen voor leidinggevenden
Tijdens de eendaagse combitraining leert u hoe u met bederfelijke eet- en drinkwaren om moet gaan en hoe u de verplichte Hygiënecode voor de horeca in de praktijk moet toepassen. Ook leert u hoe u uw gasten moet informeren over de aanwezigheid van allergenen in uw voedingsmiddelen en in uw gerechten en hoe u dit schriftelijk moet vastleggen in uw voedselveiligheidsplan. Onderwerpen die zoal aan bod komen, zijn:
HACCP-Allergenen Wetgeving
HACCP bedrijfsbeleid-Allergenenbedrijfsbeleid
Ontvangst goederen
Opslag goederen
Bereiding gerechten/dranken
Presentatie gerechten/dranken
Reinigingsprocessen
Wettelijke verplichte vermelding 14 allergenen
Risico van voedselbesmetting, voedselintolerantie en voedselallergie
Receptuurbeheer, productdatabasebeheer en samenstellen wettelijke informatievoorziening
Registratieformulieren HACCP
Informatievoorziening Allergenen aan gasten