/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Koken voor gevorderden (Zelfstandig werkend kok)


Lesmateriaal:
Messenset (professioneel)
Koksmes
Officemes
Tourneermes
Fileermes
Uitbeenmes
Beugel dunschiller
Econoom dunschiller
Aanzetstaal

Koksuniform
Koksbuis
Koksbroek (pantalon)
Haltershort of sloof
Koksmuts
Keuken schoenen (stevig, met antislipzool)
Leerboek "Over eten en koken, wetenschap en cultuur in de keuken" - Harold Mc Gee

Je bent ondernemend en kunt de menukaart aanpassen. Je bent creatief en bedenkt variaties op bestaande recepturen. Je voert werkzaamheden uit onder verantwoordelijkheid van een leidinggevende. En je stemt werkzaamheden af en geeft collega’s advies. 

Als zelfstandig werkend kok ben je in staat om zelfstandig te koken, ondernemend, creatief en bedenkt variaties op bestaande recepturen. Je voert werkzaamheden uit onder verantwoordelijkheid van een leidinggevende.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk