Opleiding & Beroep - Opleidingen - Operator Versindustrie

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Operator Versindustrie

Beschrijving opleiding

Je technische talent kun je prima kwijt in deze functie. Je begeleidt het productieproces, probeert het te verbeteren en verzorgt het onderhoud van machines. Daarnaast weet je alles over procestechnologie en kwaliteitscontroles en ben je betrokken bij het productieproces. Een heel veelzijdig takenpakket!

Opleidingsinhoud

Inhoud van de opleiding Studenten: • krijgen meer inzicht in het productieproces en hun bijdrage daaraan. • ontwikkelen een groter verantwoordelijkheidsgevoel. • leren kritisch te kijken naar het productieproces en signaleren verbeteringen. Zo werkt leren bij SVO vakopleiding food SVO vakopleiding food is dé mbo-opleidingsexpert in de Lees verder »

Opleidingskosten

Wettelijk cursusgeld (18 jaar en ouder) € 270,- Boeken en materiaal € 555,- (wijzigingen onder voorbehoud) Het wettelijk cursusgeld wordt vastgesteld door het ministerie van OCW.

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 1-2 jaar
  Vormen BBL
  Branches Foodindustrie, Groot & Detailhandel, Versindustrie, Voeding

Instroom / toelatingseisen

Om te kunnen starten met deze opleiding is een vmbo-, vbo-, of lbo-opleiding nodig.

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): SVO vakopleiding food
Controle code*: 23986Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

SVO vakopleiding food