Opleiding & Beroep - Opleidingen - Maritiem officier alle schepen

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Opleiding "Maritiem officier alle schepen" aan

Edumatch College

Beschrijving opleiding

Als maritiem officier alle schepen, afgekort als Marof, kan je als een allround manager aan de slag op allerlei zeeschepen. Nationaal en internationaal in bijvoorbeeld de tankvaart, containervaart, zeesleepvaart of droge bulkvaart. Je werkt in een team met scheepsofficieren aan werkzaamheden die variëren van het zorgen voor een goed personeelsbeleid en een veilige vaart tot technische Lees verder »

Opleidingsinhoud

Je leert tijdens de opleiding alles over de technologische aspecten van de verschillende systemen op schepen. Zeemanschap en zeevaartkunde zijn ook een onderdeel van jouw opleiding. Daarnaast wordt je begeleid om een goede leidinggevende te worden tegenover de andere bemanningsleden. Tijdens de opleiding komt ook het vak scheepswerktuigkunde aan bod, naast standaard vakken zoals Nederlands, Lees verder »

Over Edumatch College

Het Deltion College is een Regionaal OpleidingenCentrum (ROC) met een zeer breed aanbod van scholings- en opleidingsmogelijkheden in Zwolle en omgeving. Opleidingen waarmee je een sterke start maakt op de arbeidsmarkt. Het Deltion College heeft meer dan 400 opleidingen. Hierdoor lijkt het een grote school, maar de opleidingen zijn verdeeld in herkenbare kleine afdelingen. Deelnemers, Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Jouw kwaliteiten op het gebied van leidinggeven en samenwerken zijn uitstekend. Dat mag ook wel, aangezien je op een ´kleine´ ruimte samen werkt én woont. Daarbij draai je onregelmatige diensten en ben je lang van huis. Maar natuurlijk vind jij dat helemaal niet erg, want scheepvaart en alles wat daarbij komt kijken is je passie. Je bent praktisch ingesteld, maar kunt ook je Lees verder »

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals reiskosten, boekenkosten, etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd BOL: Voor het studiejaar 2019/2020 (start 1 september) is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.168,- Neem voor Lees verder »

Verkorte opleidingstrajecten

HBO-opleiding Korting
Maritiem Officier (HZ University of Applied Sciences) 1.5 jaar
Maritiem Officier (Hogeschool van Amsterdam) 1.5 jaar

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 3-4
  Vormen BOL
  Branches Maritiem

Instroom / toelatingseisen

Tot het MBO word je toegelaten als je reeds enkele jaren voortgezet onderwijs hebt gehad, meestal een VMBO-opleiding of enkele jaren HAVO of VWO.
Voor deze niveau 4 (Specialisten/Middenkaderopleiding) heb je minimaal een VMBO-diploma (Kaderberoepsgerichte Lees verder »

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): ROC Friese Poort
Edumatch College
STC mbo college
Scalda
ROC Kop van Noord-Holland
Noorderpoort
ROC Nova College
Controle code*: 00b3dTyp de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk