Opleiding & Beroep - Opleidingen - HBO Maatschappelijk werk en dienstverlening (MWD)

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Opleiding "HBO Maatschappelijk werk en dienstverlening (MWD)" aan

LOI

Beschrijving opleiding

Heb je een brede maatschappelijke interesse en een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Wil je in je werk mensen helpen met het oplossen van en omgaan met problemen? Na de HBO-opleiding Maatschappelijk werk en dienstverlening kun je die professionele hulp bieden. Je wordt opgeleid tot een vakbekwame maatschappelijk dienstverlener. De opleiding is sterk praktijkgericht en bevat trainingsdagen, Lees verder »

Opleidingsinhoud

LOI Hogeschool biedt deze opleiding aan samen met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Het studieprogramma van Maatschappelijk werk en dienstverlening bestaat uit een propedeuse en een hoofdfase en kan in vier jaar worden afgerond. Daarnaast onderscheidt de studie een major en een minor. De major is de basis van de opleiding, de minor betreft de verdieping van de kennis en vaardigheden. In Lees verder »

Over LOI

[b]Groei door. De LOI maakt het verschil.[/b] De LOI maakt hét verschil in opleiden door kwalitatief hoogwaardig onderwijs toegankelijk te maken voor iedereen. Dat doen we door ieders persoonlijke situatie en behoeften centraal te stellen. En door te blijven ontwikkelen en vernieuwen, wat ons in staat stelt de kwaliteit van onze opleidingen te garanderen en voorop te lopen als het gaat om Lees verder »

Opleidingskosten

Studieduur :4 jaar* Collegegeld per jaar:€ 1.400,- (2007-2008) * De genoemde studieduur geldt bij een gemiddeld studietempo. Uiteraard kun je sneller studeren als je dat wilt en zo de opleiding sneller afronden.

Informatie

  Niveau
  Duur 4
  Vormen Onbekend
  Branches

Instroom / toelatingseisen

Je dient in het bezit te zijn van een HAVO- of VWO-diploma (oude stijl) of een HAVO-, VWO-diploma (nieuwe stijl) of een MBO-diploma niveau 4.

Ben je in het bezit van een HAVO-, VWO-diploma oude stijl, dan dien je bij inschrijving een kopie van het diploma Lees verder »

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): LOI
Controle code*: 03360Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI