Opleiding & Beroep - Opleidingen - Researchinstrumentmaker

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Opleiding "Researchinstrumentmaker" aan

ROC van Twente

Beschrijving opleiding

Als Researchinstrumentmaker ben je werkzaak in de sector Techniek. Je werkt bij bedrijven in de metaalindustrie. Je maakt apparaten waar onderzoek mee verricht wordt. Dit kunnen bijvoorbeeld microscopen zijn waar men bacteriën mee kan bekijken. Of apparaten die gebruikt worden voor DNA-onderzoek. Wanneer je een opdracht hebt gekregen van je leidinggevende, maak je voor jezelf een eigen Lees verder »

Opleidingsinhoud

Over ROC van Twente

Over het Regionaal Opleidingen Centrum (ROC) van Twente Het ROC van Twente is de grootste onderwijsinstelling voor Beroepsonderwijs en Volwassenen Educatie (BVE) in Twente. Het ROC van Twente is er voor jou. Of je nu 16 of 66 bent, bij het ROC kun je leren voor een beroep of voor je persoonlijke ontwikkeling. Het ROC van Twente bestaat uit acht scholen. School voor Economie, Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Binnen deze beroep moet je heel zorgvuldig en nauwkeurig kunnen werken. Je hebt een signalerende en controlerende karakter. Je hebt oog voor afwijkingen en bent oplossingsgericht ingesteld. Kwaliteit is erg belangrijk en daarom moet je kwaliteitsgericht kunnen werken. Onder tijdsdruk moet je ook optimaal kunnen functioneren. Je beschikt over een conceptueel, creatief en innovatief denkvermogen. Lees verder »

Opleidingskosten

Met ingang van het schooljaar 2005/2006 is de leeftijdsgrens voor lesgeld verhoogd naar 18 jaar. Het lesgeld voor het studiejaar 2006 - 2007 bedraagt € 963,-. Daarbij komen nog de kosten voor het aanschaffen van studieboeken en dergelijke. De hoogte van deze kosten verschillen per opleiding. Het lesgeld voor een BBL opleiding voor het studiejaar 2006 - 2007 bedraagt voor een assistent- en Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 4
  Vormen BOL
  Branches Werktuigbouwkunde

Instroom / toelatingseisen

Tot het MBO word je toegelaten als je reeds enkele jaren voortgezet onderwijs hebt gehad, meestal een VMBO-opleiding of enkele jaren HAVO of VWO.
Voor deze niveau 4 (Specialisten/Middenkaderopleiding) heb je minimaal een VMBO-diploma (Kaderberoepsgerichte Lees verder »

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Arcus College
Leidse instrumentenmakers school
ROC van Twente
ROC van Amsterdam
Noorderpoort
Controle code*: 93068Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk