|
Opleiding "Verkoopmedewerker vers" aanSVO vakopleiding food
Beschrijving opleiding
Je kent de versproducten door en door. Van vlees tot groenten en van vis tot brood. Je bewerkt producten en voorziet klanten van goede adviezen. De ontvangst van goederen en het mooi presenteren van producten behoren ook tot je taken. Zo kunnen klanten niet meer om jouw versproducten heen.
Opleidingsinhoud
Studenten:
- krijgen meer inzicht in het verkoopproces en hun bijdrage daaraan
- kunnen een adviesgesprek met verschillende typen klanten voeren
- kunnen producten bij ontvangst controleren en opslaan
- kunnen producten verwerken tot verkoopklare versproducten
Zo werkt leren bij SVO vakopleiding food
SVO vakopleiding food is dé mbo-opleidingsexpert in de foodbranche. Lees verder »
Over SVO vakopleiding food
Werkend leren aan je eigen carrière
Wil je straks aan de slag in een slagerij, supermarkt of in de voedingsmiddelenindustrie? Of werk je al in de sector en wil je een nog betere productiemedewerker, verkoper, winkelslager, chef of manager worden? Dan is hier je kans. Bij SVO gaan werken en leren hand in hand.
Vier dagen per week ben je bezig met je vak, op de vijfde dag zorgt een team Lees verder »
Opleidingskosten
Wettelijk cursusgeld (18 jaar en ouder) € 270,-
Digitaal lesmateriaal, materiaalkosten en licenties € 376,- (wijzigingen voorbehouden)
Het wettelijk cursusgeld wordt vastgesteld door het ministerie van OCW.
|
|
Informatie
Niveau |
MBO |
Duur |
2 |
Vormen |
BBL |
Branches |
Foodindustrie, Verkoop & Commercieel, Versindustrie, Voeding |
Instroom / toelatingseisen
Om te kunnen starten met deze opleiding is een afgeronde mbo niveau-1 opleiding of een afgeronde vmbo-, vbo- of lbo-opleiding nodig.
|
|
Meer resultaten:
Gevonden in andere categorieën:
|
|
|